Miltä kuulostaisi juokseminen kahden hyvän tavoitteen edestä? Naisten kympillä voit tehdä hyvää juoksullasi myös muille! Liity Punaisen Ristin Naisten kymppi -joukkueeseen ja tee kaksin verroin hyvää.

Auta heidät takaisin jaloilleen

Miinat, pommit ja räjähteet ovat jokapäiväinen vaara lapsille ja aikuisille Syyriassa. Lähes kolme miljoonaa on jo vammautunut. Ilman Punaisen Ristin kuntoutuskeskuksia moni jäisi vaille tulevaisuutta, sillä maan terveydenhuolto on romahtanut.

Sinun avullasi Syyrian sodan uhrit saavat fysioterapiaa, proteeseja, apuvälineitä ja henkistä tukea. Iso osa vammautuneista on lapsia ja nuoria. Auta heidät takaisin jaloilleen yhdessä ystäviesi tai yhteistyökumppaneittesi kanssa.

Kuinka voin olla mukana?

Naisten Kymppi kokoaa kaikenikäiset naiset yhteen Helsingissä. Sunnuntaina juostaan, hölkätään, tai kävellään noin 10 kilometrin reitti omaan tahtiin, hyvällä mielellä ja ilman kilpailua.

Ilmoittaudu mukaan, sen jälkeen pyydä ystäviäsi, kavereitasi ja perhettä tukemaan juoksuasi. Kaikki keräämäsi raha menee suoraan valitsemallesi hyväntekeväisyysjärjestölle.

TOIMI NÄIN

  1. Klikkaa ”Aloita keräys” -painiketta. Voit helposti luoda oman keräyssivusi.
  2. Kerro kavereille, että juokset tapahtumassa ja kutsu ystäväsi mukaan tukemaan kampanjaasi somessa tai sähköpostilla. Näet tukijasi ja heidän viestinsä heti omalla keräyssivullasi.

Juokse - tai lahjoita

Jos juokseminen ei ole sinun juttusi, valitse joku Punaisen Ristin juoksijoista ja kannusta hänen juoksuaan lahjoittamalla.

Näin lahjoituksesi auttaa

15 € - miinan uhri saa fysioterapiahoitoa kuukauden ajan
30 € - kainalosauvat
50 € - jalkaproteesi
150 € - kahden potilaan kuukauden ruokailukulut

Naisten kymppi

Ever thought about running for a good cause! Well now you can by joining our Red Cross Naisten Kymppi Team. By joining our team, you will help children and young people in Syria war.

How it works

In the Naisten Kymppi run, women of all ages come together to run or walk 10km throughout Helsinki. Your friends, work and family will make a donation of support to you for undertaking this personal physical challenge and then all money raised will go to your chosen charity.

To get started

  1. Simply click on the “Start fundraising” button on this page. By doing so you will create an online fundraising page where you can easily collect all your donations.
  2. Then it's as simple as sending your online fundraising page to everyone you know asking for a donation of support.  

For run details visit - naistenkymppi.fi

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

Close